Tag Archives: i qeverisë britanike

Zbulohet plani i qeverisë britanike për “spastrimin” e shqiptarëve

Miliona paunda nga xhepat e taksapaguesve britanikë, do të akordohen për Shqipërinë, në mënyrë që rinia shqiptare të bindet për të qëndruar në vendin e tyre, në vend që të zgjedhin çdo formë e çdo mënyrë për të emigruar përmes kanalit mes Francës dhe Anglisë. Britania po vijon punën për financimin e skemave të mëdha infrastrukturore për të ofruar mijëra …

Read More »