Tag Archives: grevë urise

10 pedagogë nisin sot grevën e urisë, asnjë reagim nga qeveria

10 pedagogë pritet të hyjnë në grevë urie sot në orën 16:00, nëse qeveria nuk merr asnjë vendim për kërkesat e tyre për rritje të rrogave, rivlerësim të orëve mësimore, duke përfshirë dhe ato suplementare dhe rritje të financimit për vjetërsinë në punë. Sipas sindikatës së pedagogëve, greva do zhvillohet në ambiente të brendshme të një universiteti, ku do të …

Read More »