Tag Archives: gjobat

Ndryshime në Kodin Rrugor: 50% ulje për gjobat që paguhen brenda 15 ditësh, shpejtësia e lejuar në autostrada rritet në 130 km në orë

Shumica dhe opozita kanë bashkuar votat në Komisionin Parlamentar të Veprimtarive Prodhuese për ndryshmet në Kodin Rrugor. Mes propozimeve të demokratëve të mirëpritura nga socialistet është dhe ajo për ta zgjatur në 15 ditë afatin e pagimit të gjobave pa kamat vonesë nga 5 që ishte dhe për të përfituar 50 përqind ulje nga 20 që është aktualisht në Kod. …

Read More »

“Kosova të mos vazhdojë me gjobat”/ Hovenier: Të fillojnë urgjentisht negociatat për Asociacionin!

“I kërkojmë Qeverisë së Kosovës që të mos vazhdojë me gjobat [për qytetarët serbë në veri], që të zgjasë për dhjetë muaj afatin riregjistrimin e makinave dhe që të fillojë urgjentisht negociatat për formimin e Asociacionit”. Kështu deklaroi më 9 nëntor në një takim me gazetarë ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier. Deklaratat e ambasadorit amerikan vijnë disa ditë pasi …

Read More »