Tag Archives: Gjergj Laçi

“Gjuante me armë”, dëshmia tronditëse e komshiut të radikalit fetar: Ishte jo social

Komshiu i radikalit fetar, Gjergj Laçi është shprehur në një intervistë për Euronews Albania se ai konsumonte alkool dhe gjuante edhe më armë zjarri. Komshiu e përshkruan 52-vjeçarin si një njeri jo social, që nuk lejonte gruan e tij të dilte nga pragu i shtëpisë. “Ndonjë problem nuk ka pasur me ne. Familjen e vetë e ka ngujuar brenda 6 …

Read More »