Tag Archives: Gentiana Sula: Përveç I.M

Hapja e dosjeve, Gentiana Sula: Përveç I.M, dhe 5 politikanë të tjerë si të dyshuar për spiunë! Kemi informuar Kuvendin

Jo vetëm “I.M’, që dyshimet janë se bëhet fjalë për Ilir Metën, pro janë edhe 5 politikanë të tjerë të lartë që ka dyshime se kanë qenë bashkëpunëtor të Sigurimit të Shtetit. Kryetarja e Autoritet të Dosjeve, Gentiana Sula tha në ‘Kontrast’ se në total i kanë çuar parlamentit një dokument sekret ku jepeshin 6 politikanë të lartë si spiun, …

Read More »