Tag Archives: fundos Shqiperine

Belinda Balluku fundos Shqipërinë me 100 milionë euro në Arbitrazh për Koncesionin e Kontenierëve

Ndërprerja e njëanshme e koncesionit të terminaleve të Portit të Durrësit nga ana e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë mund t’u kushtojë shqiptarëve mbi 100 milionë euro gjobë. Arbitrazhi ndërkombëtar i Bankës Botërore, ku Kurum ka depozituar padinë që më 23 shtator të 2020, ka nisur procesin e administrimit të provave dhe dokumentacioneve të dosjes. Ky është hapi i fundit …

Read More »