Tag Archives: fsheh

Një aktor fsheh një tjetër!

Dashnor Kokonozi Kishte ca kohë pa qenë i pranishëm në një shfaqje të Teatrit Kombëtar. Këtë herë nxitova te Turbina për të parë Ivanovin e A. P. Çehovit. Natyrisht, nuk është e njëjta gjë. Me Teatrin e shembur me lidhte edhe diçka tjetër. Duke qenë se im atë ishte një nga tre specialistët e grupit të Byrosë së projektimit, që …

Read More »

Punonjësja 22 vjeçare e Kazinosë po lufton për jetën/ Policia fsheh krimin makabër

Një krim makabër kundër jetës së një vajze të re keniane po mbahet i fshehur nga Policia e shtetit shqiptar si dhe nga disa portale që janë paguar shtrenjtë prej Bosit të Kazinosë, që ka lidhje me këtë krim. Denoncimi vjen nga Forumi i Avokatëve për Drejtësi, sipas të cilëve : “Një grua e re keniane po lufton për jetën …

Read More »