Tag Archives: financojme

Rama: Ne nuk do të financojmë më studime jashtë, por do të financojmë UFO-t këtu

Ceremonia e dhënies “Medalja e Artë” për studentët shqiptarë që kanë mbaruar gjimnazin me 10-ta absolute është zhvilluar ditën e sotme. I pranishëm në këtë ceremoni ka qenë dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, i cili ka dhënë lajmin se shteti shqiptar nuk do të financojë më studime jashtë shtetit siç ka bërë vitet e tjera për studentët ekselentë, por …

Read More »