Tag Archives: fansave në koncertin e tij

Phil Collins u jep lamtumirën emocionale fansave në koncertin e tij të fundit

Legjenda e muzikës Phil Collins mbajti koncertin e tij të fundit pas problemeve të vazhdueshme shëndetësore. Collins iu bashkua nga shokët e grupit të “Genesis”, Mike Rutherford dhe Tony Banks për shfaqjen e tyre të fundit ndonjëherë në mbrëmjen e së shtunës 02 në Londër. Collins, 71 vjeç, performoi shfaqjen ulur dhe u tall me turmën që tani do t’i …

Read More »