Tag Archives: Fabrizio Bucci

Ambasadori Fabrizio Bucci: Italia mbështet Shqipërinë për luftën kundër krimit dhe korrupsionit

Ambasadori i Italisë në Shqipëri, Fabrizio Bucci në simpoziumin e organizuar në Tiranë me temë “lufta kundër krimit dhe korrupsionit”, ka theksuar se kjo është një prioritet për të dyja vendet. “Lufta kundër korrupsionit dhe mafies ka marrë një dimension ndërkombëtar dhe s’ka alternativa për punën në skuadër Itali Shqipëri, SPAK dhe DNA. Në institucionin e drejtorisë tonë Antimafia, marrëdhënie …

Read More »