Tag Archives: euro bondi

Ibrahimaj: Në fillim të 2023 do të marrim borxh 500 mln euro në tregjet ndërkombëtare

Qeveria shqiptare do të marrë një borxh në vlerën e 500 milion eurove në tregjet ndërkombëtare pavarësisht rritjes së normave të interesit për shkak të krizës. Ministrja e Financave Delina Ibrahimaj deklaroi se tashmë po përgatiten procedurat për emetimin e eurobondit i cili do të përdoret për financimin e deficit dhe mbulim të shpenzimeve të përgjithshme publike. Kjo është hera …

Read More »