Tag Archives: Edvin Kondili

Zgjidhet sot kreu i ri i SPAK, shtatë kriteret që duhet të plotësojnë kandidatët

Kreu i ri i SPAK do të zgjidhet ditën e sotme.     Zgjedhjet do të mbahen ditën e sotme mes tre kandidatëve Edvin Kondili, Adnan Xholi dhe Altin Dumani. Për zgjedhjen e kreut të ri të SPAK KLP-ja do të vlerësojë shtatë kritere tek kandidatët për lëtë pozicion: eksperienca në ndjekjen dosjeve sensitive të korrupsionit dhe krimit të organizuar, …

Read More »

Edvin Kondili, prokurori i dytë që synon të drejtojë SPAK-un pas Adnand Xholit

Edvin Kondili është kandidati i dytë për drejtues të Strukturës së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar. Kandidaturën Kondili e ka depozituar këtë të hënë, duke shprehur interes për drejtues të kësaj strukture. Pak ditë më parë, Prokurori Adnan Xholi dorëzoi kandidaturën për kreun e SPAK në vend të Arben Krajës, të cilit i mbaron mandati. Vetë Kraja e …

Read More »