Tag Archives: Edmond Shallvari

Evtihas nuk jeton më këtu, vetëm qeni i tij.

Një shkrim homazh nga autorja greke, Patritsia Panou, që më preku thellë në shpirt dhe menjëherë e përshtata në gjuhën shqipe, për ta ndarë e ndjerë së bashku dhimbjen universale, që jetojnë miliona emigrantë dhe jo vetëm ata, kësaj bote të ferrparajsës. Kështu e quanin… Evtiha. Askush nuk e dinte emrin e tij të vërtetë Një punëtor pakistanez, që kishte …

Read More »