Tag Archives: Ed Sheeran

Ed Sheeran me rekord të ri muzikor

Ed Sheeran ka thyer një rekord të madh, pasi kënga e tij “Bad Habits” e bëri atë artistin më të dëgjuar në Britani të Madhe, si dhe kënga më e dëgjuar e vitit 2021. Kjo e bën 31-vjeçarin, artistin e parë që fiton të dyja vlerësimet në dy vite të ndara. Ai më parë e bëri këtë arritje në vitin …

Read More »

Koncert bamirësie për Ukrainën: Ed Sheeran, Camila Cabello dhe Emeli Sande

Yjet botëror do të ngjiten në skenë për një koncert për mbledhjen e fondeve për Ukrainën në Birmingham sonye në mbrëmje. Veprimtaria dy-orëshe, e organizuar në bashkëpunim me Komitetin e Emergjencave të Fatkeqësive (DEC), do të përfshijë shfaqje nga Ed Sheeran, Camila Cabello dhe Emeli Sande ndër të tjera, së bashku me video të shkurtra që njohin përpjekjet e vazhdueshme …

Read More »