Tag Archives: e Urës së Zogut

“Protestë” me poezi! Gjendja e mjerueshme e Urës së Zogut

Gjendja e mjerueshme e Urës së Zogut dhe degradimi i saj dita ditës, bëri bashkë aktivist të shoqërisë civile dhe përfaqësues të artit nga Lezha dhe Kurbini, në një aktivitet kulturor duke dhënë mesazhe me anë të poezisë për gjendjen e urës. Ndryshe nga se jemi mësuar t’i shohim herë të tjera duke protestuar, kësaj here menduan të vinin ndryshe …

Read More »