Tag Archives: e kryetarit të Partisë Demokratike

Dita e parë e punës e kryetarit të Partisë Demokratike

Nga Arbër Hitaj Procesi zgjedhor i fundjavës nuk pati probleme, kjo e lidhur ngushtë me dakordësinë e palëve për të njohur rezultatin e votimeve. Megjithëse koha në dispozicion ishtë e pakët, kandidatët e shfrytëzuan mirë mundësinë për të zhvilluar ture dhe takime intensive me demokratët nga Jugu në Veri. Kjo nuk ishte thjeshtë një fushatë për kryetar partie, por një …

Read More »