Tag Archives: e korrupsionit në vend

Rrogat e AKSHI dhe ministrave si një pasqyrë e korrupsionit në vend

Një ministër i qeverisë shqiptare paguhet 1 milionë e 200 mijë lekë të vjetra neto. Një specialist i rëndomtë që lidh kabllot e kompjuterave te AKSHI, që heq e vë prizat aty, do të paguhet 3 mijë e 500 euro në muaj. Një ministër dhe familjarët e tij kanë kufizime ligjore për të kryer aktivitete private fitimprurëse. Nuk mund të …

Read More »