Tag Archives: e investimeve

Inceneratorët i kushtuan buxhetit 86 mln € deri në 2021, Elbasan-Fier në listën e investimeve

10.6 miliardë lekë ose 86 milionë euro, i kanë kushtuar buxhetit të shteti deri në vitin 2021 tre inceneratorët e Elbasanit, Fierit dhe Tiranës. Pagesat për të tre janë dhënë gjatë periudhës 2015-2021 kur ka nisur edhe zbatimi i kontratës së parë koncesionare për inceneratorin e Elbasanit, sipas Monitor nga të dhënat e përpunuara të Ministrisë së Financave. Projektet e inceneratorit të …

Read More »