Tag Archives: e Beyonce në “Oscars 2022”

Performanca madhështore e Beyonce në “Oscars 2022”

Çmimet ‘Oscar’ u hapën me një performancë të një prej yjeve më të mëdhenj në planet: Beyonce. Venus dhe Serena Williams ishin prezantuesit e parë në skenë, duke prezantuar performancën e këngëtares 40-vjeçare, nga e njëjta fushë tenisi Compton ku mësuan lojën. Beyonce dha një performancë të fuqishme të “Be Alive” nga kandidati për “King Richard”, të cilin ajo e …

Read More »