Tag Archives: ‘dronet kamikaz’

SHBA: OKB duhet të hetojë përdorimin e “dronëve kamikazë” nga Rusia

SHBA-ja i ka bërë thirrje OKB-së të hetojë përdorimin e dronëve iranianë nga Rusia në luftën kundër Ukrainës. Shtetet e Bashkuara të Amerikës kërkuan ditën e djeshme  gjatë një takimi të Këshillit të Sigurimit që Kombet e  Bashkuara të kryejnë një hetim për akuzat e Kievit dhe aleatëve të tij se Rusia po përdor drone iranianë në Ukrainë. “OKB-ja duhet …

Read More »