Tag Archives: drejtoje

Edvin Kondili, prokurori i dytë që synon të drejtojë SPAK-un pas Adnand Xholit

Edvin Kondili është kandidati i dytë për drejtues të Strukturës së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar. Kandidaturën Kondili e ka depozituar këtë të hënë, duke shprehur interes për drejtues të kësaj strukture. Pak ditë më parë, Prokurori Adnan Xholi dorëzoi kandidaturën për kreun e SPAK në vend të Arben Krajës, të cilit i mbaron mandati. Vetë Kraja e …

Read More »