Tag Archives: doli nga provincializmi

Sadik Bejko: Letërsia shqipe në gjysmën e dytë të shek. XX doli nga provincializmi

Intervistoi: Çerçiz Loloçi Për një poet dhe studiues ka gjithmonë profile dhe këndvështrime të ndryshme, megjithatë merr rëndësi se si e shikon ai vetveten? Nuk është keq kur në një moshë të caktuar e ke arritur statusin që njerëzit të të njohin si poet, si studiues. Më shpesh, nga që kam qenë mësimdhënës për mbi tri dekada, më thërrasin dhe …

Read More »