Tag Archives: Do investojë në Tiranë

Veliaj takim me përfaqësuesin për tregtinë nga Britania e Madhe! Vickers: Do investojë në Tiranë

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj priti në një takim përfaqësuesin për tregtinë nga Britania e Madhe, Martin Vickers, bashkë me delegacionin e tij, i shoqëruar nga ambasadori britanik në Shqipëri, Alastair King-Smith. Veliaj shprehu mirënjohjen e tij për mbështetjen që Britania e Madhe i ka dhënë Shqipërisë. “Marrëdhënia e veçante mes Britanisë së Madhe dhe Shqipërisë është përtej …

Read More »