Tag Archives: diplomatet

IRANI, LUFTA KIBERNETIKE DHE ‘DIPLOMATËT’ E FORCAVE QUDS.

Dritan Demiraj Në vazhdim të debatit, analizës dhe diskutimit në lidhje me vendimin e qeverisë së Shqipërisë për largimin e menjëhershëm të diplomatëve iranianë nga vendi jonë, një masë e cila nuk është marrë nga asnjë vend tjetër deri tani, mendoj se ishte vendimi në kohën, vendin, forcën e duhur dhe e mbështes atë plotësisht. Tashmë nuk janë të panjohura …

Read More »

Rusia dëbon 85 diplomatë nga Franca, Spanja dhe Italia

Rusia bëri të ditur të mërkurën vendimin për të dëbuar 85 diplomatë nga tre vende evropiane, Franca, Spanja dhe Italia, si kundërpërgjigje ndaj vendimeve të ngjashme të marra nga këto shtete, duke nënvizuar përkeqësimin e mëtejshëm të marrëdhënieve me shtetet anëtare të BE-së, që nga nisja e luftës në Ukrainë. Ministria e jashtme ruse bëri të ditur se kishte urdhëruar …

Read More »