Tag Archives: Dhjetë pyetjet që duhet

Dhjetë pyetjet që duhet t’ia bëni vetes çdo natë

Mbrëmja është koha e përsosur për të kontaktuar me veten tuaj më të thellë. Mbrojtjet dhe barrierat që ngremë gjatë ditës, me ardhjen e natës, shemben… mbrëmja mund të konsiderohet momenti i së vërtetës, perfekt për introspeksion dhe komunikim me të pandërgjegjshmen tonë. Termi pavetëdije merr kuptime të ndryshme në qasje të ndryshme psikologjike. Nga pavetëdija aktuale frojdiane, te pavetëdija …

Read More »