Tag Archives: dhe inteligjencën tuaj

Mënyra se si mbani telefonin tregon personalitetin dhe inteligjencën tuaj

Statistikat parashikojnë që do të ketë pothuajse 3 miliardë përdorues të smartphone brenda viti 2020. Jo vetëm që është ky fakt interesant nga pikëpamja tekno-përparimit, por edhe nga ana psikologjike e gjërave. Kjo për shkak se mënyra sesi ne trajtojmë, operojmë dhe lundrojmë telefonat inteligjentë mund të zbulojnë shumë tipare që nuk do t’i prisnit kurrë. Bright Side ka përgatitur …

Read More »