Tag Archives: deklarate qeshakae

Perla e Armando Dukës: Jemi të vetmit në botë që japin bluza, tuta, dhe topa falas

Armando Duka është shprehur se nisma e Federatës për të dhuruar disa fanella dhe topa falas për fëmijët nëpër rrethe, është një iniciativë sipas tij që nuk e ka bërë askush në botë. Deklarata qesharake e Armando Dukës është bërë gjatë një aktiviteti të zhvilluar në ambientet e stadiumit “Skënderbeu”. “Është projekt unikal, sepse jemi e para Federatë në botë …

Read More »