Tag Archives: Dallimi që bën diferencën

Dallimi që bën diferencën mes tyre

Edi Rama, nuk pranon dhe nuk qas njeri në Partinë Socialiste, në rast se rezulton i përzierë me afera kriminale dhe korruptive. Edi Rama, nuk rezulton ti ketë bërë “avokatin” asnjë zyrtari, ministri, ish-ministri, deputeti apo ish-deputeti që rezulton i lidhur me afera të pista, me korrupsion dhe lidhje kriminale. Gjithçka e ka lënë në dorë të organeve të drejtësisë. …

Read More »