Tag Archives: dalja per ne pune

Gjërat që duhet bërë çdo mëngjes para orës 10

Kur zgjohemi herët dita është më e gjatë dhe kemi kohë në dispozicion për të bërë më shumë gjëra. Këto janë disa aktivitete që mund të bësh për ta shfrytëzuar në maksimum ditën tënde. Mundësitë janë të shumta dikush përshembull mund të zgjedh të meditojë. Për të qetësuar trupin dhe shpirtin dhe për të riorganizuar sistemin qendror nervor. Bëni një …

Read More »