Tag Archives: cmimin e naftes

“Hajdutët e Bordit nuk ndalen”, Vasili krahason çmimin e naftës me Maqedoninë: 55 lekë më lirë se në Shqipëri!

Nënkryetari i Partisë së Lirisë, Petrit Vasili ka krahasuar çmimin e naftës në vendin tonë me atë të Maqedonisë, ku thotë se teksa Bordi e rriti në 208 lekë, në Maqedoni çmimi ka rënë ndjeshëm. Sipas deputetit, në Maqedoni që nuk prodhohet naftë, ajo shitet me 153 lekë, pra 55 lekë më lirë se në Shqipëri, ndërsa në vendin tonë, …

Read More »

Bordi merr vendimin urgjent dhe ndryshon sërish brenda 24 orëve cmimin e naftës

Pa kaluar ende 24 orë nga vendosja e një çmimi rekord të naftës në vend, që arriti në 265 lekë për litër, Bordi i Transparencës, në një veprim të pazakontë për të gjithë periudhën që ka përcaktuar çmimet, ka ndryshuar vendim dhe e ka ulur me katër lekë. Këtë të shtunë, Bordi ka vendosur që nafta do të shitet me …

Read More »