Tag Archives: Çfarë thonë ekspertët

A ndikojnë rrobat që veshim në humorin tonë? Çfarë thonë ekspertët

Rrobat që vishni mund të zbulojnë shumë për ju, veçanërisht kur bëhet fjalë për ngjyrat. Ekspertët kanë zbuluar se ngjyra e rrobave mund të ndikojë në mënyrën se si do të ndiheni.Në psikologji është i njohur termi “veshje dopamine”, ku duhet të vishni rroba që do t’ju përmirësojnë humorin me ngjyrën, teksturën dhe stilin dhe do t’ju bëjnë të ndiheni …

Read More »