Tag Archives: Camila Cabello

Koncert bamirësie për Ukrainën: Ed Sheeran, Camila Cabello dhe Emeli Sande

Yjet botëror do të ngjiten në skenë për një koncert për mbledhjen e fondeve për Ukrainën në Birmingham sonye në mbrëmje. Veprimtaria dy-orëshe, e organizuar në bashkëpunim me Komitetin e Emergjencave të Fatkeqësive (DEC), do të përfshijë shfaqje nga Ed Sheeran, Camila Cabello dhe Emeli Sande ndër të tjera, së bashku me video të shkurtra që njohin përpjekjet e vazhdueshme …

Read More »