Tag Archives: buxhetin 2023

Nga ujësjellësi i ri, te 1000 kreditë e buta dhe studentët, Veliaj prezanton pikat kryesore të buxhetit 2023

Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka nisur edhe një tur konsultimesh njësi për njësi për prezantimin e projektbuxhetit të vitit të ardhshëm. Në takimin me banorët e Njësisë 1, Veliaj tregoi pikat kryesore në të cilat do të fokusohen investimet dhe shërbimet për këtë zonë. Kryebashkiaku tha se ky buxhet është buxheti i solidaritetit, i cili do t’u …

Read More »