Tag Archives: Brizida Gijkondi

Dorëheqja e Grida Dumës, Gjikondi: S’bëri dot karrierë e gjeti vetën në televizion! Më shumë vlerësoj Vokshin

Për aktivisten Brizida Gijkondi, dorëheqja e Grida Dumës erdhi si pasojë e ambicies së kësaj të fundit, gjë që nuk e arrinte dot në Partinë Demokratike. Sipas saj, nuk pati asnjë lidhje me raportin e PD-së me SHBA-të dorëheqja e saj por thjesht për protagonizëm vetjak. ‘Ajo s’bëri dot karrierë si natyrë ambicioze që ka dhe e gjeti veten në …

Read More »