Tag Archives: Bordi merr vendimin/

Bordi merr vendimin: Ulet çmimi i naftës dhe benzinës, gazi do të shitet me 115 lekë/litri

Bordi i Transparencës është mbledhur sot dhe ka përcaktuar çmimet për karburantet (naftë, benzinë dhe gaz). Bazuar në vendimin e bordit, nafta do të tregohet në të gjitha pikat e karburanteve me 219 lekë/litri, benzina me 205 Lekë/litri dhe gazi me 115 Lekë /litri. “Nisur sa më sipër, bazuar në metodologjinë e ndërtimit të çmimeve sipas nenit  21/5 të Aktit …

Read More »