Tag Archives: Biznes dhe politikë pas

Biznes dhe politikë pas investimeve hungareze në Shqipëri

Me tre blerje të mëdha në pak muaj, vala e shpenzimeve hungareze në Ballkanin Perëndimor ka mbërritur më në fund në Shqipëri. Që kur Viktor Orban u bë kryeministër në vitin 2010, firmat hungareze – disa prej tyre të lidhura me partinë Fidesz në pushtet të Orbanit dhe duke përfituar shumë nga kontratat fitimprurëse shtetërore – kanë investuar shumë në …

Read More »