Tag Archives: Betohen 19 shtetasit më të rinj

Betohen 19 shtetasit më të rinj shqiptarë, Veliaj: “Të bashkohemi në diversitet

19 shtetas të huaj u betuan përpara kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, për besnikëri ndaj shtetit shqiptar dhe respektimin e Kushtetutës e të legjislacionit të Republikës së Shqipërisë. Gjatë ceremonisë së betimit, Veliaj tha se marrja e pasaportës është edhe një mundësi për të kontribuar në mbarëvajtjen e shoqërisë. Duke iu referuar dhe ngjarjeve në Ukrainë, Veliaj nënvizoi …

Read More »