Tag Archives: “bashkëshorte”

“I mbanin si skllave në Zvicër”, shqiptari akuzohet se ka blerë “bashkëshorte” nga Shqipëria për djemtë e tij

Një burrë nga Kosova po akuzohet se ai dhe djemtë e tij për 16 vjet i kanë keqtrajtuar tanimë katër gra duke i mbajtur si skllave në shtëpinë e tyre në Zvicër. Për mbi një dekadë e gjysmë, nuk u zbulua. Por, tani babai dhe katër djemtë e tij do të përballen javën tjetër me drejtësinë. Ata do të dalin para …

Read More »