Tag Archives: Bali

Samiti i G20 në Bali, Rusia: Të mos flitet për luftën, por për ekonominë

Rusia i kërkon liderëve të G20-tës të mos diskutojnë më për çështje të sigurisë dhe të fokusohen në problemet më të rëndësishme social-ekonomike që shqetësojnë aktualisht botën, në prag të samitit që do të dominohet nga kritikat e perëndimit ndaj luftës ruse në Ukrainë. Krerët e 20 ekonomive më të mëdha në botë, që përbëjnë 80 përqind të GDP-së globale, …

Read More »