Tag Archives: arrestimi i 52-vjeçari

Mbajti për 6 vite të ngujuar familjen, zbardhet dëshminë e radikalistit: Kam ndjekur parimet e mia fetare, doja t’i ruaja nga e keqja

Zbardhen detaje të reja në lidhje me arrestimin e 52-vjeçarit Xherxh Laçi, i cilësuar nga policia si radikalist. Gjatë marrjes në pyetje, Laçi ka mohuar të ketë dhunuar bashkëshorten e tij Elena si dhe dy djemtë, Albanin dhe Sulltanin përkatësisht 15 dhe 17 vjeç. 52-vjeçari Laçi ka dëshmuar para oficerëve të policisë dhe të Antiterrorit se nuk i linte fëmijët …

Read More »