Tag Archives: anti-terrorizem

RENEA dhe Forcat Speciale Amerikane në trajnime intensive anti-terrorizëm

Policia e Shtetit ka publikuar pamje nga trajnimet intensive antiterrorizëm mes RENEAS dhe Forca Speciale Ushtarake amerikane “Green Berets”. Një njoftimin e saj, Policia bën me dije se ky trajnim intensiv ka zgjatur për 5 javë dhe është zhvilluar në ambientet e Repartit Special RENEA dhe në poligonin e distancave të largëta, në Bizë. Obektivi kryesor i këtij trajnimi ishte ofrimi …

Read More »