Tag Archives: 9 ushqime që rrisin kolesterolin

9 ushqime që rrisin kolesterolin

Dieta ndikon në nivelet e kolesterolit dhe ajo që të gjithë e dimë është se nuk duhet ta teproni me gjalpë dhe yndyrnat e mishit. Megjithatë, sipas ekspertëve amerikanë , disa ushqime që dietologët i rekomandojnë kanë efektin më të keq në nivelet e kolesterolit. “Edhe kur gjeldeti i bluar etiketohet si 85% pa yndyrë, ai ka 12,5 gram yndyrë …

Read More »