Tag Archives: 5 diplomatë rusë

Maqedonia e Veriut shpall “non grata” 5 diplomatë rusë

Maqedonia e Veriut ka shpallur “non grata” pesë diplomatë rusë. Mediat vendase shkruajnë se ditën e sotme ambasadori rus Sergei Bazdnikin u thirr në ministrinë e Punëve të Jashtme dhe iu komunikua vendimi për diplomatët. Ata janë punonjës të ambasadës ruse në Shkup. Sipas informacioneve të deritanishme, diplomatët kanë kryer aktivitete në kundërshtim me Konventën e Vjenës për Marrëdhënie Diplomatike. …

Read More »