Tag Archives: 25 ministri

Me 25 ministri, katër më shumë se më parë: Si do të duket qeveria e re në Serbi?

Qeveria e re serbe do të ketë 25 ministri, katër më shumë se më parë, që vetëvetiu është arsye e mjaftueshme për kritika të shumta në opinion. Opozita mendon se qeveria e ardhshme do të jetë tepër e madhe dhe shumë e ngadaltë për t’iu përgjigjur sfidave. Ndërsa qeveria si arsye për rritjen e numrit të ministrive përmend situatën e …

Read More »