Tag Archives: 10 donatorët më të mëdhenj

10 donatorët më të mëdhenj në zgjedhjet e SHBA-së – dhe interesat e tyre

Amerikanët e pasur shpenzuan shumë këtë sezon afatmesëm për të ndikuar në votat e secilës palë në zgjedhje. Cikli i zgjedhjeve afatmesme të vitit 2022 ka parë një bum në shpenzime në prag të ditës së zgjedhjeve. Grupi kërkimor OpenSecrets vlerëson se shpenzimet federale të zgjedhjeve u rritën me gati $2 miliardë dollarë krahasuar me 2018. 10 individë të pasur …

Read More »