Sëmuret Papa Françesku, Vatikani merr vendimin e menjëhershëm

Papa Françesku është sëmurë, sipas një njoftimi të Vatikanit, dhe për këtë arsye do të anulojë domosdoshmërish të gjitha planifikimet për ditët e ardhshme, njoftoi Kisha Katolike.

Por ai nuk dha detaje të mëtejshme për shëndetin e Papës.

Kujtojmë se Papa Françesku u shtrua në spital për disa ditë për shkak të bronkitit marsin e kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =