Përndoqi, fyeu dhe kanosi një femër për 7-muaj, arrestohet 44-vjeçari në Durrës

Një 44-vjeçar ka rënë në prangat e policisë së Durrësit pasi përndoqi, fyeu dhe kanosi një 40-vjeçare për 7 muaj.

Vijojnë veprimet hetimore për verifikimin e plotë të këtij kallëzimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 14 =