Çifti i njohur konfirmon ndarjen

Jimmie Allen dhe Alexis Gale po ndahen.

Këngëtari dhe gruaja e tij njoftuan në Instagram, se ata po i japin fund martesës së tyre dyvjeçare, pavarësisht se Gale ishte shtatzënë me fëmijën e tyre të tretë së bashku.

“Pas shumë mendimeve dhe reflektimeve në muajt e fundit, Lex dhe unë kemi marrë vendimin për t’u ndarë,” shkroi Allen.

“Ndërsa lundrojmë në këtë ndryshim të jetës, ne gjithashtu mund të ndajmë se do të mirëpresim një fëmijë tjetër së bashku më vonë këtë vit”.

Këngëtari vuri në dukje se “prioriteti numër një i çiftit të larguar është dhe do të jetë gjithmonë sigurimi që fëmijët [e tyre] të jenë të shëndetshëm, të lumtur dhe të dashur”.

Ata tashmë kanë vajza Naomi dhe Zara, përveç djalit të Allen, Aadyn, 8, nga një lidhje e mëparshme.

Ai e mbylli postimin e tij duke kërkuar “privatësi gjatë kësaj kohe” në dritën e lajmeve për “familjen në rritje” të çiftit.

Allen dhe infermierja u martuan fshehurazi në një ceremoni private në qershor 2020 dhe organizuan një martesë më të madhe në Pensilvani në maj 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + 6 =