Rama me punonjësit e bashkisë për pagat: Rritja nis tani dhe do të vijojë për një vit

Kryeministri Edi Rama në një takim me punonjësit e kryeministrisë ka komunikuar rritjen e pagave.

Ndër të tjera kreu i qeverisë ka ftuar që pranë tij të bashkohen të gjithë punonjësit më të vjetër të kryeministrisë që kishin më shumë se 20 vite punë në këtë institucion.

“U bë kaq vite që punojmë së bashku dhe kaq vite të gjithë ju punoni këtu me përkushtim dhe pa orar besoj se e keni merituar prej shumë kohësh por mundësia për ta bërë të mundur është krijuar vetëm tani dhe ju e dini shumë mirë sesa shumë vështirësi të kapërcejmë dhe sa shumë punë të bëjmë për këtë fazë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + two =