Emily Ratajkowski në krahët e këngëtarit të njohur, japin puthje pasionante në publik

Harry Styles dhe Emily Ratajkowski si duket po e ndjejnë dashurinë!

Dyshja danë një puthje pasionante në Tokio të shtunën mbrëma, dhe padyshim që nuk u interesonte që njerëzit shikonin.

Të dy sapo kishin dalë nga një klub nate dhe videoja e siguruar nga DailyMail, zbulon misterin se me kë po takohet Harry aktualisht.

Ata po qëndronin jashtë në shi duke u puthur, pas një nate kërcimi brenda klubit.

Kujtojmë se, Harry është në Tokio për koncertin e tij Love on Tour.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =